mandag den 29. april 2013

Wild China - East Kina + North East Kina







Yondan Jao:

I Yondan Jao lever der mennesker. Men de lever næsten kun af havmad. Hver morgen står de tidligt op for at finde muslinger. Imens har de nogle gæster.
Svanerne.

Svanerne er Vinterens Engel og kommer ikke særlig tit. Børnene som lever der elsker at give mad til svanerne. Det får de nemlig energi af og beholde varmen.

En anden måde de får mad på er at de har rigtig MANGE snorer i vandet. Det er net på en måde. De fanger ikke fisk men tang. Det spiser de nemlig. Koger det og spiser det med muslingerne.

Fra Bohai Gulf ligger der Rocky Iland:

Der bor der et rigtig farlig dyr. Pallas-Pit vipers. Det er en slange. Den spare energi i at være helt stille fordi der kun er mad 2 måneder ud af et år. 10 måneder uden mad. Den lugter med tungen og smager luften.

Fest:

Day of prayer. Music+Costumer+Dans Fiskesæsonen. Havet har også sine sæsoner. Man laver også papirbåde med lys som representere et ønske og lad det svømme til hav gudinden.

1 kommentar:

  1. Det er flot! Jeg er ved at løbe tør for idéer til nye ord om hvor godt det er, kan i vel se... :) Fortsat god arbejdslyst
    xx Jóse

    SvarSlet