mandag den 11. marts 2013

The First Emperor!






THE FIRST EMPEROR


1. What evidence is there that the Qin Empire was well organised?
Svar: Han havde styr på alting. Fordi hvis folket eller en eller anden som han bedte om at lave ham noget mad, hvis han så ikke gør det kan han få skåret hans hænder eller fødder af. Han havde også et exact størrelse på vogne.

2. What did Qin Shihuangdi do that showed he was a strong ruler?
Svar: At alle missioner han ville lave klarede han. Han var skør men det var det som gjorde ham populær. Han ville vise at han var den stærkeste, og det var han også fordi det var ham som gjorde at Kina blev så stort. Han gav aldrig op. Han ville prøvede og prøvede indtil han kunne.

3. What policies and actions made him feared?
Svar: Han havde været så ond mod folket, toturerede dem og dræbte dem uden grund. Pludselig en dag ville han være udødlig. Så han begyndte at spise noget Qviksølv og Qviksølv gør en skør hvis man spiser for meget af det, men han troede bare at han blev udødlig hvis han spiste det. Lige pludselig havde han spist så meget af det at han var bange for at dø. Bange for at blive dræbt af en eller anden, fordi han har gjordt så forfærdelige ting.

4. Did the people benefit from his rule?
Svar: Nej. Han brændte jo alle bøger undtagen dem som var om ham. Han tog metallet som hans folk havde lavet og tjente ikke nogen penge på det og han tog det bare og lavet det om til bronze så at han kunne lige få et par statuer af sig selv. For at ligesom vise hvor stor han er.

5. Why did he burn books?
Svar: Fordi de bøger kunne han ikke lide. Det hele skulle jo handle om ham.

6. Two contemporary comments were " The country of Qin has abandoned morality. It has managed its officers by power and its people by slavery. "
Svar: Civilisationen var ikke god. Ingen peace. Man havde ikke lov til at tænke på andet end ham. Folk kunne ikke have noget arbejde forddi de fleste havde ikke en ordenlig uddannelse. Mange mistede dele fra dere krop.:( 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar