torsdag den 21. marts 2013

Wild China - Gin Gan Ger og Granit Pics






Gin Gan Ger er kendt for byen med meget fisk og ris.

Her findes der også baby drager. Nede ved en sø er der en lille ø ude på midten. Der er der æg som indholder små baby drager. De er nu nød til at komme hurtigt ud af ægget.

Det tag 2 timer for dragen at tage hovedet ud af ægget. Det tag ca. 6 måneder så at de er store nok til at de kan beskytte sig selv.

I byen Granit Pics findes der " The Yellow Mountain " som 1800 m højt. Der er utrolig mange trære rundt om og de er ca. 1000 år gammel eller mere.

Men længere nede findes der små aber. De hedder Huang Shangs Makkaks. De er unike i de her bjerge. De sidder tit og leder efter dyr i hinandens pels og spiser dem. Unge Huang Shangs Makkaker skændes tit. De større er ligeglad. Det har de set tit før.

Men noget andet er interresseret. Den kinesiske Mocesin med et dræbeligt bid. Et af de længste og farligste slanger. Når en af dem har set slangen sender dig et skrig som betyder at der er en slange i nærheden. Så går de bare op i træerne.

Men nu skal vi ud og fiske. En kineser har lagt et net op. Der er noget vand lidt højere oppe og der findes der også mange fisk. Han lag vandet komme igennem nettet og fiskene bliver tilbage. Rigtige store faktisk. Så er der mad til i aften. Når han så kommer hjem er de blevet helt flade som en pandekage. Nu skal han bare grille dem lidt og så er de klar.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar